Samen met Jeannet Stoutjesdijk van internetbedrijf @pi gaan wij met voorrang, doch uiterlijk -1 juli 2023, onze nieuwe website www.StichtingQuMa.nl klaar maken voor de lange toekomst, zodat alle kleinkinderen en achterkleinkinderen op een makkelijke manier kunnen terugvinden van wie zij afstammen.

Inmiddels zijn de bestanden voor de eerste twaalf generaties, gerekend vanaf de huidige jongste generatie (= 2023) , ingevoerd en gedownload op onze website www.kuipersgenealogie.nl.

Op deze website staan niet alleen de Pdf’s gepubliceerd, maar er is de laatste maanden tijd nog moeite gespaard om ook alle bestanden in HTML formaat voor U beschikbaar te stellen.

Ook alle Familie Stambomen zijn herschreven, en zijn al terug te vinden in PDF op mijn website. Voor het HTML formaat moet U nog één tot twee maanden even geduld hebben.

Nu moeten de menu’s op onze websites nog worden toegevoegd, zodat U alle bestanden kunt openen.

In het nieuwe jaar 2023 gaan wij proberen wat meer Blogs te schrijven, in de hoop dat we wat meer reacties gaan terugkrijgen.

Voorlopig moet U het nog doen met de Blogs op de website www.kuipersgenealogie.nl.

Als alle bezoekers (inmiddels al ruim 35.000 per jaar) een donatie van Euro 1,00 zouden doen, dan werd de Stichting vermogend. Helaas is dat nog niet zo ver, maar mogelijk bent U één van de weinigen, die wel begrip heeft voor alle kosten die er moeten worden gemaakt om alle informatie gratis aan haar bezoekers beschikbaar te stellen.

Bij voorbaat dank voor uw donatie!